MAS I FILL incorpora el servei de mediació en assegurances com a Agencia d’Assegurances Vinculada.

<< Tornar al Blog
20.02.2017 MAS I FILL, integra l’activitat de mediació en assegurances (fins ara gestionada de forma personal per Aureli Mas) com a Agencia d’Assegurances Vinculada.  La societat MAS I FILL, SLU ha estat autoritzada com a Agencia Vinculada recentment per la Direcció General de Seguros y Fondos de Pensions amb la clau d’inscripció AJ0197.

En els darrers s’ha anat oferint un ventall de serveis cada cop mes ampli i professional, ja sigui incorporant a la marca MASIFILL PATRIMONIA serveis d’assessoria legal, fiscal o financera com pel propi creixement en cadascuna de les àrees de Comunitats de Propietaris, Lloguers o Intermediació en Compra-venda, sempre amb la voluntat d’oferir una cobertura 360º als nostres clients i un major i millor servei.
Aquesta integració és nou pas en endavant forma part del propòsit d’oferir nous serveis, i concretament en el que respecta assegurances, s’emmarca en la voluntat d’oferir als clients un catàleg més ampli d’entitats asseguradores per tal de garantir les millors condicions a l’hora d’assegurar el seu patrimoni.

Lidera l’àrea de Mediació na Montse Roig (montse.roig@masifillpatrimonia.com), qui també ha integrat la seva pròpia cartera d’assegurances. L’àrea s’ubica físicament a la seu de Via Augusta, 118 telèfon 934124848.

MAS I FILL, SLU és actualment agent de Mútua de Propietarios, Catalana Occidente i Mussap.

Barcelona

Via Augusta, 118 Baixos

Barcelona

Fontanella, 17 Pral

Alella

Balmes, 7 Baixos

Telèfon comercial

934 124 848
© 2019 MASIFILL Patrimonia. Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
by WM & DF