Història

MAS I FILL neix l'any 1932 amb la vocació de gestionar i assessorar el patrimoni immobiliari dels seus clients amb compromís, proximitat i solvència.

Josep Mas i Santacreu, Secretari d’un Jutjat de Barcelona i Agent de Negocis s’inicia, l’any 1932, en l’administració de finques i, gràcies a la seva professionalitat i honradesa, es guanya la confiança de diversos empresaris de Barcelona. Quan el 1936 és cridat a files, el seu pare, Pere Mas i Permanyer, es fa càrrec de l’empresa: Agent de Negocis professional, assumeix la responsabilitat de dirigir el despatx en absència del seu fill.

Passada la guerra, el negoci continúa endavant i al 1941 s’inauguren les oficines del carrer Fontanella 17, sota el nom de ‘MAS E HIJO’, des d’on es gestionen i administren immobles urbans i es realitzen tràmits per legalitzar activitats industrials i comercials i fer el seguiment del seu desenvolupament posterior.


L’any 1960, l’empresa, ja amb el nom de MAS I FILL, creix i disposa de més de cinc-cents metres quadrats d’oficines a la seva seu del carrer Fontanella, i més de 50 col·laboradors que realitzen tot tipus de gestions administratives, d’administració de finques i de comunitats de propietaris.

Un any més tard, al 1961, s’incorpora a l’empresa Josep Maria Mas Franco, advocat de professió.
Josep Mas i Santacreu, el nostre fundador, esdevé President del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya (càrrec que ostenta durant 16 anys). Som a l’any 1962 i MAS I FILL continúa creixent i consolidant-se com un dels referents del seu sector a Catalunya.

L’any 1978 Josep Mas i Santacreu és nomenat per S.M. el Rei Juan Carles I ‘Comendador de l’Ordre del Mèrit Civil’, entre altres distincions. Una recompensa a una trajectòria plena d’esforç, honestedat i rigor professional.

A finals dels vuitanta, al 1987, Aureli Mas Raldiris, amb la titulació d’Expert Immobiliari per la Universitat d’Alcalá de Henares, Administrador de Finques i Agent de la Propietat Inmobiliària Col·legiat, s’incorpora a l’empresa.

Ja entrat el segle XXI, l’any 2007, Aureli Mas Raldiris assumeix la Direcció de MAS I FILL, SLP i obre una delegació a Alella (Maresme), mitjançant l’adquisició de FINQUES MIÑANA.

El 2009, MAS I FILL porta a terme l’adquisició de la cartera d’immobles en propietat vertical de FINQUES JUAN SACRISTÁN i el 2013 s’adquireix la cartera de SALVIA NEGOCIOS –franquiciat LDC- fets que que suposen una ampliació significativa del volum de finques gestionades i un pas més en l’estratègia d’ampliació conservadora marcada pel seu nou director.

L’any 2012, MAS I FILL, SLP junta les seves forces amb SUMA PATRIMONIA EAFI, SL i l’equip d’advocats de PATRIMONIA ADVOCATS I ECONOMISTES i creen la marca MASIFILL PATRIMONIA, amb l’objectiu és oferir un servei integral d’assessorament patrimonial a nivell immobiliari, legal i financer. Les noves oficines a Via Augusta 118 obren una nova etapa sota el nom de MASIFILL PATRIMONIA.Barcelona

Via Augusta, 118 Baixos

Barcelona

Fontanella, 17 Pral

Alella

Balmes, 7 Baixos

Telèfon comercial

934 124 848
© 2019 MASIFILL Patrimonia. Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
by WM & DF